Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Nová a vylepšená poschodová posteľ Studio

20.30.028

Kolekciu poschodových postelí Studio už určite poznáte. Ide o jednoznačne najpredávanejší prvok od uvedenia do predaja. Teraz prichádza v novom kabáte as novými prvkami. Poďte sa pozrieť!

Najžiadanejším variantom bola doposiaľ verzia pre tri deti so schodmi - to znamená dve plnohodnotné postele o veľkosti 90 x 200 cm, jedna prístelka s úložným priestorom s rovnakým rozmerom a schody s vyklápacími čelami, ktoré využijete na uskladnenie vecí. To samozrejme zostáva, len s drobnými úpravami ako sú zosilnené a pevnejšie čelá, spevnené schody alebo vzorované hranovanie pri bielej verzii.

Tak a teraz k novinkám. Keď namiesto spodnej postele zaobstaráte len prázdny obvodový rám, otvoríte tým nekonečné množstvo kombinácií spodného poschodia.

Môžete si vybrať z týchto prvkov:

Môžete vytvoriť nepreberné množstvo variantov - napríklad zvýšenú poschodovú posteľ do L, s lôžkom 100 x 200 cm a vedľa lôžka sa ešte zmestí skrinka alebo stôl. Pokiaľ nepotrebujete dve lôžka a ide Vám len o to, aby bol priestor využitý do posledného centimetra, môžete zaobstarať zvýšenú posteľ a pod ňou umiestniť napríklad iba stôl. O úložný priestor sa v tomto prípade postarajú schody, ktoré zaistia aj pohodlnú a bezpečnú cestu na hornú posteľ. V prípade, že sa Vám schody nehodia, môžete zvýšenú posteľ doplniť o jednoduchý rebrík. Toľko možností, len vybrať tú správnu.

Prezrite si iba zlomok všetkých kombinácií, ktoré táto sada produktov ponúka. Inšpirujte sa a poskladajte si tú svoju.

patrova-postel-se-schody-a-stolem

patrova-postel-do-L-s-uloznym-prostorem

zvysena-postel-se-zebrikem-a-stolem

Tak aká bude tá Vaša?