Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detský nábytok do verejných priestorov

Detský a študentský nábytok z našej ponuky je určený hlavne do izbičiek pre bábätká, deti a izieb pre študentov. Dovoľte mi vám týmto tiež ponúknuť možnosť vybavenia verejných priestorov/verejných interiérov ako sú rodinné izby v hoteloch, apartmány v horských chatách, hoteloch a apartmánových domoch, študentské ubytovne, byty pre študentov a mnoho ďalších. Zariaďovanie nábytkom týchto priestorov nie je tak jednoduché ako zariadiť detskú alebo študentskú izbu v byte alebo rodinnom dome. Vzhľadom k našim bohatým skúsenostiam sme pripravení vám s vybavením verejného priestoru maximálne pomôcť a pripraviť vám individuálnu cenovú ponuku. Každý z nižšie uvedených verejných priestorov má svoje špecifiká a hlavne účel využitia. Veľké množstvo nami ponúkaných produktov ako sú najmä postele, poschodové postele, detské postieľky, skrine, stoly v rôznych rozmeroch a dizajne s istotou splnia vaše očakávania.

V nasledujúcom nájdete niektoré nábytkové prvky, ktoré sa do vami zariaďovaných verejných interiérov hodia najviac.

1. Postele a poschodové postele

Pre 2 až 3 osoby s možnosťou doplnenia o výsuvné lôžko sú hlavným a základným zariaďovacím prvkom. Vzhľadom na potrebnú plochu v danom priestore Vám tak pri použití poschodovej postele zostane miesto na ďalší nábytok.

palanda-pro-dva-modera 

2. Skrine, skrinky, komody a úložné boxy

Splní potrebu uloženia nevyhnutného oblečenia.

3. Tematicky zamerané nábytkové rady

Ako napr. Pirate, Champion Racer sú vhodné napr. do rodinných izieb v hoteloch. Izby tak získajú väčšiu atraktivitu najmä pre ubytovanie rodín s menšími deťmi.

piratska-izba-v-hoteli

 

4. Nábytkové rady v jednoduchom a čistom dizajne

Kolekcia Mocha nájde svoje využitie pri zariaďovaní izieb na horských chatách, kolekcie White a Black na študentských ubytovniach, v bytoch pre študentov.

5. Posteľ pre 3 osoby

Štúdio v dekore bielej a dub, v oboch prípadoch vo verzii s rebríkom alebo so schodíkmi, je pre svoju veľkú úžitkovú hodnotu a univerzálnosť prvkom vhodným prakticky do všetkých skôr spomínaných verejných priestorov.

6. Postieľky pre bábätká

Nájdu svoje uplatnenie všade tam, kde chcete rodinám s deťmi ponúknuť skutočne komfortné ubytovanie bez kompromisov.

postielka-pre-babatko-s-prebalovacim-pultom-loof-baby