Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Dočasné zníženie cien

Vážené zákazníčky, zákazníci, milé deti, žiaci a študenti,

dovoľte mi najskôr, vám všetkým našim milým zákazníkom, popriať veľa úspechov v práci, v škole, pri štúdiu na strednej alebo vysokej škole a zo všetkého najviac by som vám rád zaželal veľa zdravia. Ďalej by som vám chcel poďakovať za vašu priazeň. Verte, že si ju veľmi vážime.

Od mnohých z vás dostávame veľmi pozitívnu spätnú väzbu k našej práci. Vždy nás veľmi poteší, keď ste spokojní s našimi produktmi a ešte viac nás poteší pochvala za naše služby, ako sú milá komunikácia, príjemné jednanie, rýchle dodanie tovaru, pomoc pri výnose tovaru a pod..

Súčasná celosvetová situácia bohužiaľ so sebou nesie niektoré negatíva na kvalitu našich životov hlavne z ekonomického hľadiska. Špecializujeme sa predovšetkým na vybavenie izbičiek pre bábätká, zariaďovanie detských izieb a vybavujeme izby pre študentov. Vzhľadom na našu cieľovú skupinu, ktoré sú hlavne deti a mladí ľudia, sa preto vždy snažíme im do života prinášať radosť z nádherného nábytku alebo doplnkov do detských a študentských izieb.

Našou snahou je vám dodávať tovar v tej najvyššej kvalite za dostupné ceny. Môžem vás ubezpečiť, že aj napriek zvýšeným nákladom na naše podnikanie sme v uplynulých štyroch rokoch ceny našich produktov nezvýšili. Ba naopak, u mnohých sme ich znížili a to hlavne vďaka udržaniu cien nášho výrobcu a tiež klesajúcej cene eura.

Situácia v oblasti cien energií a komponentov potrebných na výrobu kvalitného nábytku sa ale bohužiaľ stále nelepší. Preto sa už výrobca nábytku firma Čilek rozhodla ceny produktov zvýšiť. Ani nám ako predajcovia týchto produktov už nezostane iná možnosť, ako ceny nami ponúkaného detského a študentského nábytku zvýšiť. Verte, že to urobíme len v nevyhnutnej miere.

Aby sme tým z vás, ktorí sa pre kúpu nábytku rozhodujú v týchto dňoch, situáciu uľahčili, tak sme pre vás ceny u väčšiny produktov na časovo obmedzenú dobu znížili. Pokiaľ našu aktuálnu ponuku využijete, tak je možné teraz objednať ešte za znížené ceny. Tovar vám môžeme dodať aj v neskoršom termíne podľa vašich možností.

Chcel by som vám poďakovať za pochopenie a verím, že nám zachováte priazeň aj do budúcna.

 

konateľ spoločnosti

Ing. Stanislav Hrehor

tel. +420 774 126 964