Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

úložný priestor v detskej izbe

Pýtate sa kam so všetkými tými hračkami a školskými potrebami v detskej izbe? Sú rôzne riešenia, kam skryť a schovať všetko čo je potrebné. Napríklad detské postele s úložným priestorom, taburetky, detské komody a skrine. Niektoré z týchto skrýš sa vám budú hodiť hlavne Matela v detskej izbičke málo miesta a veľa vecí. Potřebujeteli šetriť miestom, určite využijete posteľ s úložným priestorom.
Do izby pre dievča
Posteľ Romantic Base má úložný priestor pod matracou, posteľ sa ľahko nadvihne pomocou výklopného mechanizmu.
Druhou variantou je posteľ s výsuvnou zásuvkou výsuvná posteľ Romantic, ktorá môže fungovať bez matrace ako úložný priestor, alebo s matracou ako prístelka. V izbičke s komplikovanými dispozíciami, môžete využiť šatníkovú skriň Flora rohovú. Ďalším tajným úložiskom detských hračiek je taburetiek Puffy Flora ružový alebo modrý.
Do izby pre chlapca
Pirátska truhla s úložným priestorom Bedna Black Pirate skryje všetky poklady( v reči rodičov " neporiadok " ).
Aj pre chlapcov ponúkame postele s úložným priestorom - Posteľ vysúvacia Black Pirate a s výklopným mechanizmom Black Pirate Base. Milovníci rýchlych áut určite ocenia šatníkovú skriňa Champion Racer, ktorá vyzerá ako ozajstná garáž. Ak má vaše dieťa veľa písacích a výtvarných potrieb kúpte mu nadstavec k písaciemu stolu, kam sa mu všetko zmestí - Nadstavec k písaciemu stolu Royal.
 
studentska-satnova-skrina-black