Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Ukončenie výroby niektorých sérií nábytku Cilek

Vážení zákazníci, vzhľadom k tomu, že produkcia detského nábytku Baby Flower, Speedy, Ocean, Split modrozelený a Captain bude čoskoro ukončená, máte poslednú príležitosť si ho objednať a to najneskôr do 12.12.2013!

Ak zariaďujete izbičku pre bábätko, séria Baby Flower je ideálna voľba. Kombinácia svetlo ružovej farby s farebnými kvetinovými motívmi a dezénu brezy je to pravé pre malé princezny. Súčasťou tejto kolekcie je aj široká ponuka doplnkov, ako napríklad baldachýn, posteľná súprava či závesy, ktorými oživíte celkový vzhľad interiéru detskej izby.
Pre malých pretekárov je tu kolekcia Speedy, ktorá z každej detskej izby vytvorí stajňa Formuly 1. Detský nábytok, a predovšetkým posteľ auto, je navrhnutý v bielej, čiernej, červenej, modrej a ružovej variante, tak aby si mohol vybrať skutočne každý podľa svojho vkusu.
Detský nábytok z kolekcie Ocean je ladený do modro-bielej farby s akcentom červenej s originálnymi detailmi s námorníckou tematikou, napr. s dekorom loďou, kotvy alebo kormidla a je vhodný do detských izieb pre chlapcov, dievčatá aj súrodencov.
Detský nábytok Split je vďaka svojej sviežej farebnosti ideálnym riešením pri zariaďovaní študentskej izby. V ponuke nájdete všetky prvky, vrátane písacieho stola a stoličky, ktoré nesmú chýbať v žiadne izbe pre študenta.
Nábytok zo série Captain je ďalšou kolekciou určenou do študentskej izby. Klasický vzhľad a striedma farebnosť spojená s jemnými mosadznými detailmi odkazujúcimi k námorníckej tematike zaručujú príjemné a inšpiratívne prostredie.

Ak sa Vám niektorá zo spomínaných kolekcií zapáčila, máte poslednú šancu si ich na našom webe objednať, či navštíviť niektorú z našich predajní.

Nad_asov_kolekce_n_bytku_Active_White