Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Študentský nábytok do izby pre teenagera

Do izby pre teenagera teenagerov, teda pre deti vo veku cca 12 - 18 rokov, odporúčame z nášho sortimentu predovšetkým nasledujúce kolekcie študentského nábytku. Tieto série sú moderné ako po stránke dizajnovej, tak aj funkčné. Tu je rozdelenie podľa pohlavia dieťaťa/detí.

Do izby pre dievča/dievčatáActive White - biely nábytok so striebornými detailmi, Ruby - kombinácia lesklej bielej a vínovej, Romantic - štýlová izba v zámockom duchu, Max-i - efekt farebných otvorených políc na neutrálnom korpusu nábytku.

Do izby pre chlapca/chlapcovStr8.up - ​​atraktívna kombinácia šedej a krémovej, Captain - tmavý dezén dreva s námorníckymi kovovými detailmi, Chill out - výrazne lineárny štýl, podčiarknutý farebnými pásmi v ľubovoľnom odtieni.

Do izby pre súrodencov (dievča a chlapec): Fresh - rôzne farebné variácie pre rozdelenie izby na dievčenskú a chlapčenskú časť, Ella - nábytok vo sviežej limetkovej farbe, pre konzervatívnych jedincov i v dezénu dreva, Loop - modulový nábytok s rozsiahlym počtom elementov oceníte v malých miestnostiach.

flora-studentska-izba-pre-dievca