Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Osvetlenie detskej izby

Pri zariaďovanie detskej izby by sme mali venovať veľkú pozornosť aj osvetlenie. Nevhodne zvolené osvetlenie môže mať negatívny vplyv na zdravie a psychiku dieťaťa. Obzvlášť, keď sa venuje činnostiam či domácim úlohám, ku ktorým je treba dostatok pozornosti. Nevyhnutnou súčasťou každej izby je centrálne svietidlo, ktoré poskytuje dostatočné a rovnomerné osvetlenie celej izby. To je ešte vhodné doplniť sektorovými stolnými lampičkami a lampami napríklad k posteli alebo na písací stôl.

Nábytok Cilek
 ponúka ku každej kolekcii nábytku detské lustre a lampičky, ktoré budú nielen funkčné, ale budú tiež slúžiť ako dodekorativní prvok a krásne dopĺňať detskú izbu v danom štýle.

Do detskej izby v pirátskom štýle odporúčame luster Black Pirate, ktorý môžete doplniť lampičkou Black Pirate či Captain. Pre malých pretekárov si z našej ponuky môžete vybrať napríklad luster BiLightluster Racer a lampičkou BiLamp. Pre slečny máme v ponuke napríklad luster Princess s motívmi princezien, lampu a luster Romantic alebo lampu luster Flora.

Luster-black-pirate