Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detská izba snov

Časom, kedy sa detská izba líšila od ostatných izieb iba jedným plagátom kresleného hrdiny, už dávno odzvonilo. Teraz môžete Svojmu dieťaťu zariadiť izbu presne podľa jeho predstáv. Detská izbička predstavuje pre dieťa prakticky jediný priestor, ktorý je určený výhradne jemu, preto by sme pri zariaďovaní detskej izby mali rešpektovať želanie dieťaťa. Nábytok Cilek ponúka množstvo sérií nábytku, vďaka ktorému môžete Vaše dieťa preniesť do sveta princezien, pirátov alebo automobilových pretekárov.

Detský nábytok z kolekcie Princess premení izbu každé malé slečny v zámockú komnatu. Pri navrhovaní by sme nemali zabúdať na doplnky, ktoré dodajú izbe tú správnu atmosféru. Posteľ Princess doplňte o baldachýn, napríklad baldachýn Love, do okien zaveste tematické záclony a závesy, napríklad záclonu Balerina, na nočný stolík Princess postavte lampičku Princess alebo Romantic, aby bol kráľovský dojem dotiahnutý do najjemnejšieho detailu.


Pirátska izba Black Pirate, ako už názov napovedá, je inšpirovaná plachetnicami a honbom za dobrodružstvom a bohatou korisťou. V ponuke nájdete napríklad posteľ loď, ktorá by rozhodne nemala chýbať v žiadnej izbe malého piráta.

Detská izba BiConcept evokuje svet motorov a automobilového priemyslu. Posteľ BiTurbo je snom každého malého pretekára. Pre väčšiu autentickosť je vybavená LED svetlami a zvukovými efektmi.

izbicka-pre-dievca-romantic