Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Nové doplnky do detskej izby

Zdá sa vám , že Vaše detská izba potrebuje zmenu? Ak túžite po krásne izbičke, v ktorej by sa Vaše potomstvo cítilo dobre, alebo chcete len prispôsobiť existujúcu izbu podľa aktuálnych potrieb a predovšetkým vkusu dieťaťa, najjednoduchší spôsob, akým to dosiahnete, je zamerať sa na doplnky.

Nábytok Cílek prichádza s novými produktmi nielen z oblasti nábytku, ale aj doplnkov - detské posteľné súpravy a obliečkydetské prikrývkyzávesykoberce a mnoho ďalších. Z našej ponuky sme pre Vás vybrali najaktuálnejšej kúsky, ktoré sú  dekoratívnym aj funkčným prvkom a pomôžu Vám oživiť či zjednotiť interiér detskej izbičky.

Posteľné súpravy do detskej postieľky Natura BabyBaby Cotton  obsahujú mäkké ochranné mantinely, prestieradlo, obliečky na vankúš, dekoratívny vankúšik, prikrývku a fleecovou deku.

Ak chcete, aby posteľ Vášho dieťaťa bola starostlivo ustlaná, ale nie vždy sa tak skutočne deje, skúste mu zaobstarať detský prehoz cez posteľ, ktorým dosiahnete aspoň naoko slušného dojmu. Pre chlapcov ponúkame napr prehoz Hero Planet, pre dievčatá prehoz Ruby.

Z ďalších noviniek by Vás mohol zaujať napríklad koberec Romantic v troch rozmeroch, alebo Baby Cotton.

Romantic_Baby_sada_l_kovin_do_postielky