Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detská izba podľa trendov pre tento rok

Chcete zariadiť detskú izbičku podľa najnovších trendov pre tento rok? Prezradíme vám, ako vykúzliť moderný interiér pre vaše deti. Nielenže bude skvele vyzerať, ale bude sa v ňom hlavne krásne bývať. Zameriame sa na farby, tvary, štýl a materiály.

1. Farby

Na každý rok sú vybrané farby, ktoré by sa mali v modernom byte či dome premietnuť. Tohtoročnými víťazmi sú:

  • Limitless: teplý púdrovo-béžový odtieň podobný odtieňu medu, primárna farba pre všestranné využitie
  • Nova Blue: odtieň teplej stredne modrej s podtónom fialovej, využitie nájde na nábytku aj výmaľbe
  • Apricot Crush: doplnková farba v odtieni zrelých marhúľ, najmä na vytvorenie kontrastu so zemitými tónmi

nabytek-do-pokojicku-pro-holcicku-flora-01   

Náš tip: Zaujala Vás Limitless? Čo takto nábytok do detskej izbičky Flora? Alebo Nova Blue? Čalúnenie k posteli jasná voľba!

 

2. Tvary nábytku a doplnkov

Minimalizmus a čisté línie geometrických tvarov dodajú interiéru osobitý vzhľad a nadčasovosť. A to predovšetkým, ak snúbite jednoduchosť nábytkových prvkov s kontrastnými retro doplnkami (hodiny, svietidlá alebo zrkadlá). Izby pre deti rozžiarite ľahko vďaka prehozu na posteľ alebo štýlovej lampičke. Tento rok tiež nešliapnete vedľa s využitím jemných prúžkov.

 

3. Materiály na výrobu detského nábytku

Dôraz na udržateľnosť a recyklovateľnosť je pretrvávajúci trend aj naďalej. Drevo, kameň, kov, ratan a iné prírodné prvky sa stávajú kľúčovými súčasťami nábytku a dekorácií. Kvalitný nábytok, ako svojim prevedením tak aj funkčnosťou, je zárukovou jeho dlhoročnej životnosti.