Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Premena detskej izby 2

Máme tu pre Vás sľubované pokračovanie premeny detskej izby. Dnes nás čaká zaujímavejšia časť, využitie kvalitného a nadčasového detského nábytku. Premena tak stojí pár eur a výsledok je úžasný! Len pre pripomenutie, jedná sa o detskú izbu o veľkosti 12 m2, plánovanú pre trojročného chlapca, ktorému je teraz 14 rokov. Neoklamali sme malého chlapca o hravosť interiéru a ako teenager bude mať naozaj cool izbu. Všetky prvky sú zvolené tak, aby konštrukčne, funkčne aj dizajnovo zodpovedali obom vekovým skupinám. Nebudete veriť, ako originálne bude vyzerať posteľ auto aj v izbe pre teenagera.

Prvky, ktoré zostali zachované:

Nábytok značky Cilek z kolekcie Active White (dvojdverová šatníková skriňapísací stôlknižnicakomoda), ďalej biela posteľ auto z radu Champion Racer(v ponuke aj v červenej, čiernej, žltej a ružovej) a z tej istej série nočný stolíkstolička a svietidlo.

 Postel_auto_GTI_b_l_4

 

Pre premenu detskej izby na izbu pre teenagera teda stačilo iba novo vytapetovať a obmeniť bytový textil (obliečkyzávesy, odstrániť detský koberec).

Doplnky_nov_

 

 

Záver dnes nechávam na Vás, dôkladne pri zariaďovaní detskej izby zvážte, ktorá premena pre Vás v budúcnosti bude perspektívnejšie.

romantica-studentsky-nabytek-pro-divky