Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detský nábytok pre chlapcov

Detský nábytok Cilek, ktorý je určený do izieb pre chlapcov, spoznáte na prvý pohľad. Nevyznačuje sa totiž iba výberom farieb, ako tomu býva u iných výrobcov. Tematicky zamerané detské izby sú nielen krásne, ale tiež pomáhajú pri rozvoji fantázie, a teda aj prispievajú k psychickému rozvoju dieťaťa. Detský nábytok z našej ponuky je určený deťom vo veku od troch rokov. Tomu je prispôsobený tak konštrukčne, tak aj svojim dizajnom. Ak sa zameriame na cieľovú skupinu užívateľov avizovanú v názve tohto článku, vyberať môžete z týchto nábytkových radov:

Champion Racer - izbička, ktorá ponúka dokonale prepracovanú, osvetlenú a ozvučenú detskú posteľ auto (v piatich farebných prevedeniach), aj perfektne riešené detaily ostatných nábytkových prvkov. Samozrejmosťou sú doplnky v rovnakom štýle.

Black Pirate: táto pirátska detská izba sa stala hitom už počas jej uvedenia na trh a jej obľuba stále stúpa. Špeciálna povrchová úprava nábytku, kovové a kožené detaily, to je len malá ochutnávka z popisu tohto detského nábytku pre chlapcov. Okrem bežnej detskej postele môžete zvoliť pre spánok svojich detí aj posteľ loď.

Racecup: dievčatám vstup zakázaný! Izba v červenej a šedej farbe pre milovníkov rýchlych áut. Za povšimnutie stoja predovšetkým posteľ auto Racecup Friend, ktorej súčasťou je veľmi originálne riešená prístelka pre prespanie kamaráta.

 Football -  Originálna detská izba je snom každého malého chlapca, tak prečo im ho nedopriať s kolekciou detského nábytku FootballPísací stôl ako futbalová bránka a koberec ako naozajstné ihrisko nadchne každého malého futbalistu.

postel-lod-pre-pirata