Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detský nábytok na chalupu

Naši zákazníci v poslednej dobe často riešia nielen zariaďovanie novej izbičky domov, ale aj izbičky na chalupu či prázdninový dom. Prípadne chcú pripraviť deťom útulný priestor na trávenie času u babičky a dedka. Poďme sa teda pozrieť na kolekcie detského a študentského nábytku, ktoré sú svojim rustikálnym dizajnom vhodné práve na vybavenie detskej izby na chalupe.

 

Izba pre dievča Flora

Svetlý dezén brezy, kvetinové ozdoby a krásne keramické úchytky, to všetko je charakteristické práve pre kolekciu Flora, ktorá je svojim dizajnom predurčená stať sa vybavením štýlového vidieckeho stavenia.

detska-izba-flora

 

Izba pre chlapca Pirate

Prázdniny plné dobrodružstiev, hier a vymyslených príbehov, v jednom z ktorých sa premiestnite na pirátsku loď a vydáte sa na prázdninovú plavbu. Pirátska tematika je v tejto kolekcii vidieť v každom detaile. A vďaka tmavému dezénu dreva zapadne do chalupárskeho štýlu.

 

designova-detska-postel-lod-pirate

 

Nábytok Mocha

Chcete niečo niečo neutrálne, čo sa bude hodiť takmer ku každému vybaveniu chalupy? Potom kolekcia Mocha v dezéne duba je práve to, čo hľadáte. Ďalšou výhodou je veľký výber prvkov a hneď niekoľko poschodových postelí, ktorých je k zariadeniu izby na chalupe hojne využívané.

dvoupatrova-postel-s-pristylkou (1)