Odoberajte newsletter a získajte zľavu 5% na Váš nákup!

Detské postieľky

Ak zariaďujete izbu pre bábätko, to najdôležitejšie, na čo by ste mali zamerať svoju pozornosť, je jednoznačne detská postieľka. Tá by mala spĺňať najvyššie požiadavky predovšetkým na bezpečnosť, zaoblené hrany, konštrukčné otvory chránené krytkami, všetky použité materiály vrátane farieb musia byť zdravotne nezávadné a zároveň odolné, konštrukcia postieľky musí byť dostatočne pevná a stabilná.

Nábytok Cílek ponúka detské postieľky prvotriednej kvality, ktoré Vás navyše zaujmú svojim dizajnom. Vybrať si môžete z deviatich prevedení a zo štyroch rôznych typov.

Klasické detské postieľky - napr. Baby Safari, Cute, Baby Ocean predstavujú postieľky s rozmermi (lôžka) 70 x 130 cm. Postieľky sú opatrené polohovateľnými bočnicami, pre zvýšenie bezpečnosti dieťaťa. Ďalšou výhodou týchto postieľok je nastaviteľná výška roštu, ktorú oceníte hlavne u novorodených bábätiek, kedy môžete rošt umiestniť vyššie a zaistiť si tak k bábätku lepší prístup .

Rastúce postele 
- napr. Baby Cotton, Softy, Baby Dream v sebe ukrývajú hneď dva rozmery lôžka s prebaľovacím pultom alebo komodou, viac tu.

Hojdacia postieľka - ako už názov napovedá, na prvý pohľad klasická detská postieľka umožňuje hojdavý pohyb zo strany na stranu.

Kolíska 
- je možné využívať ako hojdacie postieľku, po zaaretovanie slúži ako klasická postieľka.

kolebka-star